Programa, conduït per Eleuteri Acosta, basant en l'actualitat empresarial: iniciatives empresarials, innovacions, emprendories, etc. Aquest programa està dedicat a la CEPTA (Confederació Empresarial de Tarragona). Posteriorment, escoltem una altra edició...

Loading...
Títol Programa, conduït per Eleuteri Acosta, basant en l'actualitat empresarial: iniciatives empresarials, innovacions, emprendories, etc. Aquest programa està dedicat a la CEPTA (Confederació Empresarial de Tarragona). Posteriorment, escoltem una altra edició del programa basat en les dones emprenedores.
Data 04/11/03
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu EL CONSORCI EMPRESARIAL
Resum Escoltem els serveis informatius per Gemma Torrent. Comença el programa al minut 11:15. L'espai es divideix en 4 seccions: el protagonista, l'empresa, la lliçó de 5 minuts i el club vintage. Els protagonistes del programa del 4 de novembre són Sebastià Cabré, president de la CEPTA (Confederació Empresarial de Tarragona), Ignasi Puig, secretari general de la CEPTA, president d'estudis econòmics i paissatgista, i Rafel Totai, membre del comitè executiu de la CEPTA i president del gremi de vendors de mobles. Els convidats defineixen què és la CEPTA i quina és la seva funció com a conjunt d'empreses i confederació. Expliquen que CEPTA aglutina i representa els interessos dels empresaris i els defensa davant les institucions, a més d'ajudar als emprendedors. CEPTA es basa en 3 pilars bàsics: informació, formació i comunicació. També parlen dels cursos de preparació que ofereix la CEPTA. La secció de la lliçó de 5 minuts la ofereix Sebastià Cabré, que basa el discurs en l'empresa CEPTA. Per la secció del club vintage es contacte telefònicament amb el delegat de la companyia aèrea JAPA Lois Express. El programa del dia 25 de novembre es basa en les dones emprendedores. Les convidades són Rosa Flaqué, directora de màrqueting de la Fleca Flaqué, i Anna Tarragona, gerent d'ADHOC (sostenibilitat ambiental). Les dues entrevistades expliquen què han estudiat, en quins àmbits han treballat i què volen fer en el futur. Les dues estan d'acord que l'estudi o carrera no marca la línia laboral de la resta de la vida, sinó que treballar dur és la base del futur i no sempre es treballa del que s'ha estudiat. Parlen també de la presència de les noies en l'àmbit empresarial. Escoltem el tall enregistrat de Francisco Javier Landa, director de la Oficina Salidas Profesionales de la Universitat de Navarra, que parla de l'objectiu d'aquest oficina i l'ajuda a la formació empresarial. Per la secció de 'La lliçó de 5 minuts', Acosta contacta amb Josep Mª Cabré, gerent del Patronat municipal de Comerç i Turisme de Reus, que informa sobre la celebració del dia de Reus al Port Aventura, per la qual cosa s'establirà un dia en què els reusencs tindran un 60% de descompte. Per la secció del club vintage, el presentador contacta amb Felipe Botalla, que informa sobre les tendències en els executius.
Extensió 1h 39m 57s
Arxiu rr20031104MAG067
Origen RÀDIO TARRAGONA. CADENA SER.
Nom de l'arxiu d'origen Consorci empresarial 41103_251103
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat. Silenci del minut 50:00 al 51:11. Després del silenci comença el programa del consorci empresarial del dia 25 de novembre de 2003.
Personatges Eleuteri Acosta. Dani Aranda. Gemma Torrents. Dani Aranda. Sebastià Cabré. Ignasi Puig. Rafel Totai. Felipe Botalla. Rosa Flaqué. Anna Tarragona. Sebastià Cabré.
Descriptors Empresa. Emprendories. Iniciatives. Empresaris.
Llocs Tarragona.