Retransmissió del partit del Gimnàstic de Tarragona contra al Xerez a l'estadi de Chapín. El partit, de l'any 2006, va permetre al Nàstic pujar a Primera Divisió.

Loading...
Títol Retransmissió del partit del Gimnàstic de Tarragona contra al Xerez a l'estadi de Chapín. El partit, de l'any 2006, va permetre al Nàstic pujar a Primera Divisió.
Data 03/06/06
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu CARRUSSEL DEL NÀSTIC
Resum Seguim escoltant la primera part del partit del Nàstic contra el Xerez. Escoltem també alguns missatges enviats pels aficionats a la Cadena SER. Carles Cortés entrevista a Josep Cop, de la Televisió de Catalunya. Connexió amb el comentarista Eugenio Castañera. Carles Cortés parla també amb Ramon Gómez, que ajuda des de Tarragona amb les retransmissions del Nàstic. Entrevist a Domingo García, la veu del nou himne del Nàstic. Carles Cortés parla també amb Tòful Solichero, que col·labora amb la Cadena SER i les retransmissions del Nàstic. Cortés parla també amb Josep Maria Salvador, que es troba a l'aeroport de Venècia.. La connexió que té Cortés amb els diferents companys permet que es comenti la jugada enxarxa i en directe.
Extensió 0h 44m 08s
Arxiu rr20060603PES013
Origen RÀDIO REUS. CADENA SER.
Nom de l'arxiu d'origen XEREZ-NÀSTIC 36_1a HORA (17h-18h)
Sèrie 105
Localitz. PES
Observacions Arxiu de bona qualitat. Aquesta és la segona part de tres. La primera s'anomena "rr20060603PES012" i la tercera "rr20060603PES014".
Personatges Quim Espinosa. Carles Cortés. Joan Alfons. Josep Cop. Gabi Sanz. Jordi Cartanyà. Eugenio Castañera. Ramon Gómez. Tòful Solichero. Josep Maria Salvador.
Descriptors Primera Divisió. Futbol. Chapín. Xerez. Nàstic. Gimnàstic. Tarragona.
Llocs Estadi de Chapín. Jerez de la Frontera. Andalusia.