Retransmissió, locutada per Quim Espinosa i Carlés Cortés, del partit del Gimnàstic de Tarragona contra al Xerez a l'estadi de Chapín. El partit, de l'any 2006, va permetre al Nàstic...

Loading...
Títol Retransmissió, locutada per Quim Espinosa i Carlés Cortés, del partit del Gimnàstic de Tarragona contra al Xerez a l'estadi de Chapín. El partit, de l'any 2006, va permetre al Nàstic pujar a Primera Divisió.
Data 03/06/06
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu CARRUSSEL DEL NÀSTIC
Resum Fa 56 anys que el Nàstic va baixar a segona i és per això que el partit contra el Xerez és tant important: amb un punt, l'equip tarragoní pot pujar a Primer Divisió. Carles Cortés entrevista al director esportiu del gimnàstic de Tarragona, Jose Sicart, que està tranquil perquè pensa que la feina ja està feta i només falta que els jugadors estiguin també tranquils. Gabi Sanz informa des de la Plaça de la Font de Tarragona amb els aficionats del Nàstic. Joan Alfons informa des de la graderia de l'estadi de Chapín. Sanz entrevista algun aficionat. Carles Cortés parla amb els únics testimonis vivents de l'únic ascens a primera divisió que ha viscut el Nàstic, l'any 1947. Els testimonis són Camilo Roig, Vicenç Martínez i Juan García. Connexió amb Toni Guinovart, que ens apropa als marcadors de la jornada. Gabi Sanz informa sobre els missatges que envien els aficionats a la Cadena SER explicant des d'on estan escoltant el partit.
Extensió 1h 24h 45s
Arxiu rr20060603PES012
Origen RÀDIO REUS. CADENA SER.
Nom de l'arxiu d'origen XEREZ-NÀSTIC 36_PRÈVIA + 1a PART
Sèrie 105
Localitz. PES
Observacions Arxiu de bona qualitat. Aquesta és la primera part de tres. La segona s'anomena "rr20060603PES013" i la tercera "rr20060603PES014".
Personatges Quim Espinosa. Carles Cortés. Joan Alfons. Jose Sicart. Gabi Sanz. Jordi Cartanyà. Camilo Roig. Vicenç Martínez. Juan García. Toni Guinovart.
Descriptors Primera Divisió. Futbol. Chapín. Xerez. Nàstic. Gimnàstic. Tarragona.
Llocs Estadi de Chapín. Jerez de la Frontera. Andalusia.