Josep Baiges entrevista al president de la Jove Cambra de Reus, Jaume Grau, i a la tresorera de la junta, Berta Cabré.

Loading...
Títol Josep Baiges entrevista al president de la Jove Cambra de Reus, Jaume Grau, i a la tresorera de la junta, Berta Cabré.
Data 23/04/05
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS
Resum L'entrevista es centra en els projectes que presenta aquest 2005 la Jove Cambra de Reus. Grau explica que la Junta Directiva de la Cambra està formada per 10 persones: Joan Anton López, Carles Pàmies, Berta Cabré, Roser Burunat, Júlia Sismilo, Montse Garcia, Jaume Vendrell i David Boleda. Cabré explica què és la Jove Cambra, on es troba, com es financia i com s'organitza a l'hora de desenvolupar cada capítol o projecte. Grau explica que un projecte ja iniciat aquest any 2005 és la recaptació del màxim nombre de diners per ajudar a les víctimes del tsunami al sud est asiàtic. També convoca a tothom qui vulgui a un sopar-col·loqui amb tres convidats que explicaran com funciona el vot electrònic. A mig termini hi ha el projecte de la gimcana de Sant Pere i la seva participació a les Barraques d'aquesta festa.
Extensió 0h 14m 52s
Arxiu rr20050423ENT054
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 8ENTREVISTA JOVE CAMBRA NO BORRAR
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de molt bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Jaume Grau. Berta Cabré. Joan Anton López. Carles Pàmies. Berta Cabré. Roser Boronat. Júlia Sismilo. Montse Garcia. Jaume Vendrell. David Boleda.
Descriptors Jove Cambra. Projectes. Reus.
Llocs Reus.
Organismes Jove Cambra.