Joan Baiges entrevista a un dels representants d'una de les entitats convocants a l'acte de debat, organitzat pel Casal Despertaferro, per la votació a favor o en contra de la...

Loading...
Títol Joan Baiges entrevista a un dels representants d'una de les entitats convocants a l'acte de debat, organitzat pel Casal Despertaferro, per la votació a favor o en contra de la Constitució Europea, Antoni Fullat.
Data 18/02/05
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS
Resum A l'acte estan convocades 10 entitats i 3 partits polítics. Trobem des de sindicats, entitats per la llengua, ONG's, associacions per la pau, d'immigrants, etc. El Casal recomana el no a la constitució. No creuen que el tipus d'Europa que defineix la constitució sigui l'Europa que convé al món. La constitució no reconeix la llengua catalana i és per això que el Casal creu que Europa no respecta, doncs, la diversitat cultural. Fullat creu que la gent ha de votar perquè allò important és dir la pròpia opinió. Tot i això, creu que, en aquest cas, reinarà l'abstenció, ja que la gent no sap ben bé de què tracta el document.
Extensió 0h 15m 25s
Arxiu rr20050218ENT053
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 8ENTREVISTA FULLAT 2
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de molt bona qualitat.
Personatges Joan Baiges. Antoni Fullat.
Descriptors Constitució Europea. Europa. Convocatòria. Casal Despertaferro.
Llocs Reus.
Organismes Casal Despertaferro.