Magazine conduït per Jordi Cartanyà. El programa es desenvolupa al Teatre de l'Orfeó Reusenc davant els alumnes de 1r de Batxillerat del Col·legi Sant Josep i l'IES Baix Camp. Al...

Loading...
Títol Magazine conduït per Jordi Cartanyà. El programa es desenvolupa al Teatre de l'Orfeó Reusenc davant els alumnes de 1r de Batxillerat del Col·legi Sant Josep i l'IES Baix Camp. Al minut 40:00 escoltem els serveis informatius de la Cadena SER. Tornem amb Cartanyà al minut 51:20.
Data 13/12/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L.
Resum El programa pretén descobrir-ho tot sobre el nivell associatiu de la ciutat. Entrevista a l'Alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, parlant sobre les associacions més representatives de Reus i el reusenquisme, que descriu com una actitut positiva de caràcter identitari. Entrevista a la presidenta de l'associació de veïns del barri del Carme, Carme Lomà, valorant les millores en infraestructures que s'han fet al llarg dels anys tant dins el barri del Carme com arreu del municipi. Lomà es queixa que sovint es volen fer les coses ràpid i s'acaben fent malament. Entrevista al president del Centre de Lectura, Jordi Garàs. Garàs parla dels 150 anys que compleix el Centre de Lectura i descriu la influència que ha tingut el centre sobre els reusencs. Entrevista al president de la Unió de Botiguers, Pere Margalef, i el portaveu del Tomb de Reus, Joan Antoni Muntanya. Cartanyà els demana que facin una fotografia de Reus des de l'arribada de la crisi econòmica. Ambdós confessen que no és fàcil, però pensen que cadascú sabrà sortir-se'n. Entrevista al president de l'Orfeó Reusenc, Joan Siurana, i al president del Bràvium Teatre, Jaume Menós. Parlen de les seves respectives entitats i de la seva relació amb la ciutat i els reusencs.
Extensió 1h 09m 54s
Arxiu rr20091213MAG052
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen HORA L ESPECIAL ORFEÓ REUSENC_Jorge Cartaña Martí
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat. Final brusc.
Personatges Jordi Cartanyà. Joan Ramon Mestre. Marc Càmera. Sergi Amat. Albert Cots. Àngel Palau. Carme Lomà. Jordi Garàs. Jaume Menós. Joan Antoni Muntanya. Pere Margalef.
Descriptors Reus. Associacions. Veïns. Alcaldia. Infraestructures. Reusenquisme. Entitats. Cultura. Teatre Bràvium. Centre de Lectura. Botiguers. Orfeó Reusenc.
Llocs Teatre de l'Orfeó Reusenc. Reus.
Organismes Teatre de l'Orfeó Reusenc.