Magazine de l'Hora L conduït per Jordi Cartanyà. Programa dedicat, en gran part, al primer aniversari del desplagament dels mossos d'esquadra a la província de Tarragona.

Loading...
Títol Magazine de l'Hora L conduït per Jordi Cartanyà. Programa dedicat, en gran part, al primer aniversari del desplagament dels mossos d'esquadra a la província de Tarragona.
Data 02/11/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Fa un any que els mossos d'esquadra van arribar a la província de Tarragona. Repàs de l'actualitat informativa amb Maria Almenar. Entrevista a l'Intendent en Cap dels Mossos d'Esquadra a Tarragona, Jaume Giner. Fa un any que va finalitzar el desplegament dels mossos arreu de Catalunya. Escoltem opinions ciutadanes, fent un balanç de l'any que ha transcorregut des que els mossos van arribar. Es tracten alguns temes com els controls d'alcoholèmia, els patrullatges mixtes, els delictes que han augmentat i els que han disminuït, etc. Interrogatori d'Helena Tarragó a Giner anomenat 'El test del bon mosso'. Les preguntes de Tarragó tracten des dels exàmens que es realitzen per poder ser mosso fins a com ha de ser el manteniment personal del mosso (pentinat, neteja sabates, gomina, etc.). Joan Ramon Mestre patrulla per la ciutat de Tarragona a l'Església de Sant Agustí. Entrevista de Mestre al president de la Diputació de Tarragona i l'encarregat dels temes culturals, Joan Maria Pujals i Vallvé. Parlen de la reforma de l'església renaixentista. Connexió amb el president de l'associació de veïns del barri Roselló de Reus, Joan Rosell, per saber com s'ha viscut el desplagament dels mossos d'esquadra. Pel mateix motiu també es connecta amb Maspujols per parlar amb l'Alcalde del municipi, Josep Rabascall.
Extensió 0h 39m 56s
Arxiu rr20091102MAG051
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen HORA L EL GINER DELS MOSSOS_Jorge Cartaña Martí
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Maria Almenar. Jordi Cartanyà. Helena Tarragó. Joan Ramon Mestre. Joan Alfons López. Marc Montagut. Maria Almenar. Jaume Giner. Joan Maria Pujals i Vallvé. Josep Rabascall. Joan Rosell.
Descriptors Mossos d'Esquadra. Província de Tarragona.
Llocs Tarragona.