Magazine de L'Hora L conduït per Jordi Cartanyà. Programa dedicat al 'Tarrragona som tots', acte per la reivindicació de la capitalitat de Tarragona, posada en dubte pel projecte de vegueries...

Loading...
Títol Magazine de L'Hora L conduït per Jordi Cartanyà. Programa dedicat al 'Tarrragona som tots', acte per la reivindicació de la capitalitat de Tarragona, posada en dubte pel projecte de vegueries de la Generalitat.
Data 30/12/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Breu actualitat informativa amb Jordi Cartanyà. Novetats informatives de la jornada amb Marc Càmera. Joan Ramon, des del Pla de la Seu de Tarragona, entrevista al president de la Cambra de Comerç de Tarragona, Albert Abelló. Abelló es manifesta en contra del projecte de vegueries i pensa que el pla qüestiona la capitalitat de Tarragona. També ens explica el per què de l'espot 'Tarragona som tots'. Jordi Cartanyà i Helena Tarragó també llancen preguntes al president de la Cambra, sobretot preguntes sobre el projecte de vegueries i com afecta a Tarragona. Entrevista al conseller de Relacions Ciutadanes, Manel López Pasca, sobre el to que es vol donar a aquesta manifestació tarragonina. Entrevista a Maria Antonia Ferrer Bosch, historiadora i autora de 'Història de Tarragona', i a Salvador Palomar, reusenc i estudiós de la cultura popular, per saber com valoren la reivindicació de la capitalitat de Reus i Tarragona, amb motiu del projecte de vegueries, ja que el pla replanteja la capitalitat d'aquests municipis. Entrevista al president dels portadors de l'aigua de Sant Magí, Vicenç Gabriel Ascaso.
Extensió 0h 39m 48s
Arxiu rr20091230MAG048
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen HORA L CAPITALITAT MÉS LLARGA_Jorge Cartaña Martí
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Jordi Cartanyà. Helena Tarragó. Montse Riart. Joan Ramon Mestre. Marc Càmera. Joan Alfons López. Vicenç Gabriel Ascaso. Maria Antonia Ferrer Bosch. Albert Abelló. Manel López Pasca. Salvador Palomar.
Descriptors Tarrragona som tots. Vegueries.
Llocs Tarragona.
Organismes Ajuntament de Tarragona.