Magazine de L'Hora L conduït per Jordi Cartanyà. Programa dedicat a contactar amb diferents parts de Catalunya per veure com ha afectat l'arribada de la neu.

Loading...
Títol Magazine de L'Hora L conduït per Jordi Cartanyà. Programa dedicat a contactar amb diferents parts de Catalunya per veure com ha afectat l'arribada de la neu.
Data 08/12/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Actualitat informativa amb Jordi Cartanyà. Sumari amb Helena Tarragó. Titulars noticiaris amb Montse Riart. Informació meteorològica amb Jordi Carbó. Per explicar la situació meteorològica de les comarques, amb motiu del risc per neu i les baixes temperatures, es realitzen entrevistes a la presidenta del Consell Comarcal de l'Alt Camp, Carme Mancilla, al president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, David Robira, i al regidor de protecció civil i responsable del pla d'emergència nuclear de Vandellós, Jordi Borràs. També es realitzen connexions des de diferents punts de Catalunya: des de Falset informa Albert Cots, des de Prades Santiago Ponts, alcalde del municipi, des de Montblanc, Beth (no se'n diu el congnom), i des de l'Espluga de Francolí, Francesc (no se'n diu el congom).
Extensió 0h 39m 55s
Arxiu rr20091208MAG047
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen HORA L - TEMPS DE NEU_Jorge Cartaña Martí
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Jordi Cartanyà. Helena Tarragó. Montse Riart. Joan Ramon Mestre. Joan Alfons López. Santiago Ponts. Carme Mancilla. Jordi Carbó. David Robira. Jordi Borràs. Albert Cots.
Descriptors Neu. Comarques.
Llocs Catalunya comarques.