Magazine conduït per Jordi Cartanyà. Entrevista a l'Alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, realitzada per una sèrie d'estudiants d'ESO i Batxillerat de la ciutat de Tarragona.

Loading...
Títol Magazine conduït per Jordi Cartanyà. Entrevista a l'Alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, realitzada per una sèrie d'estudiants d'ESO i Batxillerat de la ciutat de Tarragona.
Data 28/12/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Entrevista a l'Alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, realitzada per una sèrie d'estudiants d'ESO i Batxillerat de la ciutat de Tarragona: Arnau, estudiant de 3r ESO a les Dominiques; Maria Muntanyès, estudiant de 3r ESO al col·legi Sant Pau Apòstol; Victòria, estudiant de 3r ESO al col·legi Sant Pau Apòstol; Maria Santos, estudiant de 3r ESO a l'Aura; i Raquel, estudiant de 1r de BAT a les Carmelites. Tots els estudiants formen part de la Parròquia de Sant Fructuós. També comptem amb la presència del coordinador dels espais de la Parròquia, Enric Màrquez, i de la coordinadora dels catequistes, Montserrat Arbó. Un primer torn de preguntes està enfocat als coneixements de l'Alcalde sobre l'àmbit parroquial a la ciutat: coneixements sobre la Parròquia de Sant Fructuós, petició de propostes des de l'alcaldia per promoure els esplais parroquials, preguntes sobre les col·laboracions de l'Ajutnament en projectes diocesans, etc. Un segon torn de preguntes està dirigida a l'estat de Tarragona ciutat, preguntant pel per què de l'absència d'un cinema al centre del municipi, el per què d'una línia de busos deficient, la denúncia d'una biblioteca municipal insuficient i que no cobreix la necessitat literària del jovent de la ciutat, etc. Per últim, Cartanyà pregunta sobre els moments difícils de l'any 2009.
Extensió 0h 28m 29s
Arxiu rr20091228MAG034
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen ALCADE DE TARRAGONA I NENS PARROQUIA'09_Jorge Cartaña Martí
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Jordi Cartanyà. Joan Ramon Mestre. Helena Tarragó. Josep Félix Ballesteros. Enric Màrquez. Montserrat Arbó. Maria Santos. Maria Muntanyès.
Descriptors Tarragona. Parròquia. Estudiants.
Llocs Tarragona.
Organismes Parròquia de Sant Fructuós.