Programa esportiu 'Fora de joc' amb Sique Rodríguez. Programa contenidor que barreja el gènere periodístic amb l’humor. Inclou actualitat, entrevistes, gags, imitacions i consolida les ja conegudes tertulies més apassionades...

Loading...
Títol Programa esportiu 'Fora de joc' amb Sique Rodríguez. Programa contenidor que barreja el gènere periodístic amb l’humor. Inclou actualitat, entrevistes, gags, imitacions i consolida les ja conegudes tertulies més apassionades d’aficionats del futbol.
Data 29/01/10
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu FORA DE JOC
Resum El programa se centra en l'inici de les festes d'Hivern de Salou. No falta, però, informació esportiva. Escoltem algunes notícies teatralitzades amb imitacions, com la de Matías Prats. Tenim entrevistes 'falses' de caire humorístic amb actors a l'altre costat del telèfon, com un que imita Robert de Niro. Un dels temes més destacats són les borratxeres dels turistes que visiten Salou. Escoltem alguna imitació musical, com la de Julio Iglesias. El programa també ofereix informació del trànsit. Els locutors fan moltes bromes sobre la festa i la beguda que s'aproxima, ja que el pròxim cap de setmana comença la festa major d'hivern a la ciutat de Salou. Escoltem l'entrevista a l'Alcalde de Salou, Pere Granados, que explica els esdeveniments que es preparen per la festa d'hivern (el Cos Blanc, el concurs de la botifarra per eliminació, els concerts…), però també destaca les altres dues festes de l'any: la Festa d'Estiu i la del 30 d'octubre. Connexió amb els estudis d'Ona FM de Barcelona i Carles Cortés, que explica què hi contindrà el programa "La Graderia" i informa sobre les notícies esportives d'última hora. Escoltem l'entrevista al Director General del Nàstic i ex porter, Lluís Fàbregues.
Extensió 4h 59m 58s
Arxiu rr20100129PES005
Origen ONA FM.
Nom de l'arxiu d'origen Fora de Joc a Salou 29-01-2010
Sèrie 105
Localitz. PES
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Sique Rodríguez. Xavi Rodriguez. Coco Petril. Aina Cerdà. Pere Granados. Carles Cortés. Quim Espinosa. Xavier Vilà.
Descriptors Esports. Música. Informació. Salou. Festa Major d'Hivern.
Llocs Salou.
Organismes Ajuntament de Salou.