Magazine especial de l'Hora L dedicat al dia de l'arbre. El programa segueix aquest dia a Tarragona, on, per iniciativa dels 40 principals, s'organitza "Plántame" o "Rock Show pel Medi...

Loading...
Títol Magazine especial de l'Hora L dedicat al dia de l'arbre. El programa segueix aquest dia a Tarragona, on, per iniciativa dels 40 principals, s'organitza "Plántame" o "Rock Show pel Medi Ambient", un esdeveniment que pretén repoblar de flora la ciutat.
Data 05/11/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Escoltem Joan Ramon realitzant el taller de mendodongo, un tipus de plantació japonesa, explicada i detallat per Elena Tarragó. La resta de l'arxiu és una tertúlia conduida per Jordi Cartanyà i en la que participen el consultor ambiental, Ferran Aguilar, l'enginyer agrònom de la consultoria Linòleum, Eduard Soler, i el tècnic d'ensenyament de l'Institut Municipal d'Educació, Joan Martínez. El tema central de la tertúlia és el debat sobre si Tarragona és prou 'verda' (ecològica, respectuosa amb el medi) o no. Superfície forestal molt important. Soler destaca que hi ha molta superfície agrícola i zones verdes que poc a poc es van treballant i lamenta la ignorància dels ciutadans sobre el seu propi paisatge. Aguilar posa èmfasi en fixar-nos en l'estat del medi actual per poder apreciar el valor real ecològic i social. Per Martínez, allò important és pensar en avançar i millorar conseguint una bona formació.
Extensió 0h 21m 18s
Arxiu rr20091105MAG030
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen PLANTATE 2 05-11-09
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Jordi Cartanyà. Helena Tarragó. Joan Ramon Mestre. Ferran Aguilar. Eduard Soler. Joan Martínez.
Descriptors Plántate. Tarragona. Verda. Paisatges.
Llocs Fortí de la Reina. Tarragona.
Organismes Ajuntament de Tarragona.