Edició especial del programa, realitzat al Teatre Bartrina de Reus, davant d'un públic format per alumnes de col·legis de la ciutat i un col·legi de Móra d'Ebre. La Ventana el...

Loading...
Títol Edició especial del programa, realitzat al Teatre Bartrina de Reus, davant d'un públic format per alumnes de col·legis de la ciutat i un col·legi de Móra d'Ebre. La Ventana el presenta Gemma Nierga acompanyada de Javier Cansada.
Data 16/10/08
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu La Ventana
Resum Programa farcit de temes i espais variats. Tot i això, el tema principal del magazine al Teatre Bartrina és el debat que hi va haver entre Barack Obama i John McCain a Estats Units. Es connecta amb el corresponsal de la Cadena SER a Nova York, Javier del Pino. Entrevisten la barcelonina resident a Nova York, Isabel Saurina, voluntària per Hillary Clinton que actualment treballa per Barack Obama, parlant sobre el debat i els líders polítics d'EEUU. Durant tot el programa es va preguntant al públic. Destaca l'espai "Diario de un mirón", que parla sobre la cimera a Brusel·les per la catàstrofe econòmica, presentat per Fernando Delgado. L'arxiu inclou també una entrevista al polític, Josep Lluís Carod Rovira (ERC).
Extensió 2h 45m 33s
Arxiu rr20081016MAG005
Origen CADENA SER.
Nom de l'arxiu d'origen LA VENTANA, Bartrina Reus 16_10_08
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Gemma Nierga. Javier Cansada. Javier del Pino. Pepe el Fontanero. Fernando Delgado. Carles Francino. Josep Lluís Carod Rovira.
Descriptors Obama. McCain. Cimera. Brusel·les. EEUU. Política. Economia. Humor. ERC.
Llocs Teatre Bartrina. Reus.