Edició especial del programa informatiu conduït per Carles Francino.

Loading...
Títol Edició especial del programa informatiu conduït per Carles Francino.
Data 17/10/08
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu Hoy por Hoy
Resum Notícies d'última hora: "L'home més buscat, el jutje Garzón, apareix en la presentació d'un llibre"; "Terrorisme islamista a l'àrea metropolitana de Barcelona"; "La crisi econòmica"; "Fagor i Nissan acomiaden més empleats"; "El sector immobiliari pateix parada econòmica"; "Gordon Brown parla amb Bush perquè Espanya s'incorpori a la cimera mundial". Notícies esportives al minut 4:30 (futbol sala, tennis, fórmula1, futbol lliga) presentades per Sonia Luz. El temps presentat per Florenci Rey.
Ampliació dels primers titulars amb entrevistes i talls de veu amb declaracions. Informació local i autonòmica (Tarragona) amb Montse Riart. Resum de titulars amb Laura Gutiérrez. Observatori de la crisi amb Jordi Fàbrega: "…pendents de les borses". Debat sobre les nuclears amb Marià Viladedalt. Tertúlia sobre el valor de la paraula escrita amb Javier Riollos. Entrevista a Estopa.
Extensió 3h 59m 51s
Arxiu rr20081017PRI003
Origen CADENA SER.
Nom de l'arxiu d'origen HOY POR HOY, Metropol TGN 17_10_08
Sèrie 112
Localitz. PRI
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Carles Francino. Sonia Lus. Florenci Rey. Montse Riart. Laura Gutiérrez. Jordi Fàbrega. Marià Viladedalt. Javier Riollo. Estopa.
Descriptors Actualitat. Notícies. Esports. Temps. Estopa.
Llocs Teatre Metropol. Tarragona.