Entrevista de Josep Mª Martí al primer Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Tortosa, sr. Palomo. L'entrevista es duu a terme durant l'EXPRO Reus 80, el dia dedicat a Tortosa.

Loading...
Títol Entrevista de Josep Mª Martí al primer Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Tortosa, sr. Palomo. L'entrevista es duu a terme durant l'EXPRO Reus 80, el dia dedicat a Tortosa.
Data 18/05/80
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Martí pregunta a Palomo sobre la fira de Tortosa i les diferències entre aquesta i l'EXPRO Reus. El Tinent d'Alcalde explica que la fira de Tortosa és molt antiga i que encara se centra en els temes agrícoles i ramaders, tot i que els han ampliat amb la indústria i el comerç. Palomo confessa que veu la fira de Reus com la millor fira de mostres de Catalunya i com un model a seguir per Tortosa. El Tinent d'Alcalde destaca que els problemes principals de les Terres de l'Ebre i Tortosa són l'economia i els deutes i la mala organització de l'Ajuntament.
Extensió 0h 06m 17s
Arxiu rr19800518ENT042
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen EXPRO 80SrPalomo
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de molt bona qualitat, però amb una pausa tècnica momentània, causada pel canvi de cinta de la gravadora de veu (minut 2:30).
Personatges Josep Mª Martí. Sr. Palomo.
Descriptors Fira. Tortosa. Ajuntament. EXPRO Reus. Terres de l'Ebre.
Llocs Fira de Reus. Reus. Tortosa.
Organismes Fira de Reus. Ajuntament de Tortosa.