Entrevista de Cristina Ferrer al Director General d'Ensenyança Mitjana, Raúl Vázquez. Entrevista realitzada durant l'EXPRO Reus 80, amb motiu del 50 aniversari de l'ensenyament de formació professional.

Loading...
Títol Entrevista de Cristina Ferrer al Director General d'Ensenyança Mitjana, Raúl Vázquez. Entrevista realitzada durant l'EXPRO Reus 80, amb motiu del 50 aniversari de l'ensenyament de formació professional.
Data 24/05/80
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Vázquez assegura que la seva presència a l'EXPRO no pretén més que marcar un nou ritme en el servei que presta la formació professional. L'entrevistat es mostra molt positiu sobre el futur d'aquest tipus d'ensenyament i declara que entre els seus objectius destaquen: convertir la dècada dels 80 en la dècada de la formació professional, eliminar el concepte que es té d'aquest tipus de formació com un ensenyament devaluat i triplicar el nombre d'alumnes a finals de la dècada. Vázquez també pretén millorar la qualitat del professorat i espera no descansar en la construcció de nous centres d'ensenyament.
Extensió 0h 06m 46s
Arxiu rr19800524ENT041
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen EXPRO 80Raul Vazquez
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de molt bona qualitat.
Personatges Cristina Ferrer. Raúl Vázquez.
Descriptors Formació Professional. Futur. Ensenyament. EXPRO Reus.
Llocs Fira de Reus. Reus.
Organismes Fira de Reus.