Entrevista d'Enric Tricaz a l'ex locutor de Ràdio Reus, Enric Virgili. El programa va dedicar diversos dies a entrevistar breument i per parts l'ex locutor. Aquest arxiu forma part d'un...

Loading...
Títol Entrevista d'Enric Tricaz a l'ex locutor de Ràdio Reus, Enric Virgili. El programa va dedicar diversos dies a entrevistar breument i per parts l'ex locutor. Aquest arxiu forma part d'un d'aquests dies.
Data ca. 1985
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu LA RÀDIO D'OR
Resum Virgili parla del teatre a la ràdio, que va fer que el locutor, segons Tricaz, fos un dels cap davanters dins del món del teatre reusenc. Virgili recorda alguns dels seus companys de l'època, com Enric Corretger, Albert Borràs, "la Carmita", Magina Abelló, Ricard Fardèvol, Pilar Horta o el propi Enric Tricaz, amb qui també va locutar. L'ex locutor parla dels seus inicis a la ràdio i destaca un programa que van realitzar, amb emissions de cara el públic, per recaptar diners per la construcció dels gegants japonesos de la ciutat. L'arxiu inclou falques de l'Òptica Sales, patrocinadora del programa.
Extensió 0h 06m 07s
Arxiu rr1985MMDDENT142
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen LVR Enric Virgili 2
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de qualitat regular. Podem escoltar la resta de breus entrevistes en els arxius: "rr1985MMDDENT141", "rr1985MMDDENT143" i "rr1985MMDDENT144".
Personatges Enric Tricaz. Enric Virgili.
Descriptors Ràdio. Reus. Teatre. Records.
Llocs Reus.