Entrevista d'Enric Tricaz a l'ex locutor de Ràdio Reus, Enric Virgili. El programa va dedicar diversos dies a entrevistar breument i per parts l'ex locutor. Aquest arxiu forma part d'un...

Loading...
Títol Entrevista d'Enric Tricaz a l'ex locutor de Ràdio Reus, Enric Virgili. El programa va dedicar diversos dies a entrevistar breument i per parts l'ex locutor. Aquest arxiu forma part d'un d'aquests dies.
Data ca. 1985
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu LA RÀDIO D'OR
Resum Virgili explica que, durant la seva època (1940's), el disco solicitado i el disco dedicado era l'atracció principal després de la música clàssica. Tenien cura de no repetir els discos. Tricaz pregunta a Virgili si va ser partícep del grup d'actors de Ràdio Reus que feien la Ràdio Teatre. Virgili afirma que hi va participar des de Reus i també des de Barcelona (Ràdio Barcelona). Destaca les obres "Terra Baixa", "Esquadra hacia la muerte" i "Edip". L'arxiu inclou falques de l'Òptica Sales, patrocinadora del programa.
Extensió 0h 05m 24s
Arxiu rr1985MMDDENT141
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen LVR Enric Virgili 1
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de qualitat regular. Podem escoltar la resta de breus entrevistes en els arxius: "rr1985MMDDENT142", "rr1985MMDDENT143" i "rr1985MMDDENT144".
Personatges Enric Tricaz. Enric Virgili.
Descriptors Ràdio. Reus. Ràdio Teatre. Disco Solicitado. Disco Dedicado.
Llocs Reus.