TEATRE FORTUNY: ESCENARI OBERT

Loading...
Títol
  1. TEATRE FORTUNY: ESCENARI OBERT
  2. Retransmissió especial de la jornada celebrada al Teatre Fortuny de Reus l'any 1996 en una marató de música i espectacle. El teatre resta obert durant dotze hores seguides. És una iniciativa del Teatre Fortuny, amb Josep Mª Fargas, i de Ràdio Reus, amb Pere Montpeó. El conductor de la jornada és Enric Tricaz.
Data 08/06/96
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Escoltem el grup de gaiters Ministrils i Saramandusa. Comença una taula rodona que pretén parlar sobre teatre. La taula és conduida per Montse Ollé i hi participen Xavier Amorós, com a responsable del grup de teatre de Cambra del Centre de Lectura i com autor teatral, participa també l'actriu reusenca Eufèmia Romano, el responsable de la secció de teatre de l'Orfeó Reusenc Josep Mª Roig, i el jove actor i coordinador d'espectacles Jordi Vall. Començen per parlar dels seus inicis en el teatre, més endavant de la seva feina actual, la situació del teatre català i a Catalunya, el teatre a Reus, els nivells artístics arreu d'Espanya i els diferents estils, parlen de la Sarzuela com a reunió del teatre i la veu, de l'òpera, de grans artistes històrics, etc. Per últim, cada tertulià fa una recomenació teatral o artística. Sentim els informatius de la Cadena SER. Comencem a escoltar, des del Teatre Fortuny, el programa "Avui fos i demà festa". El programa tractarà temes com la música, la poesia, la festa de presentació de l'àliga de Reus, les activitats previstes arreu de les comarques, de llibres, sardanes i de castells. El programa convida i entrevista al doctor Josep Laporte, nomenat el Més Amic de Reus. També escoltem, amb motiu de la campanya de recuperació de l'àliga de Reus, a la presidenta de Mercè Valera i i els sotspresident Josep Mª Vallès. Escoltem el concert de la cantant lírica reusenca Isabel Hernández. Entrevista als tramoïstes Joan Roig i Joan Català. Entrevista a Xavier Cirera, de la llibreria Vip de Tarragona, per parlar de llibres, autors i literatura. Per últim, escoltem el recital poètic de l'actor reusenc Enric Virgili amb "La pomera vella".
Extensió 2h 22m 14s
Arxiu rr19960608PCU053
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen FORTUNY2
Sèrie 113
Localitz. PCU
Observacions Arxiu de qualitat regular. Al minut 57:30 serveix informatius de la Cadena SER. L'arxiu és una segona part de dues. La primera s'anomena "rr19960608PCU052". Silenci des del minut 1:59:27 fins el final.
Personatges Enric Tricaz. Montse Ollé. Xavier Amorós. Eufèmia Romano. Josep Mª Roig. Jordi Vall. Iolanda García. Mercè Valera. Josep Mª Vallès. Isabel Hernández. Enric Virgili. Joan Roig. Joan Català. Xavier Cirera.
Descriptors Teatre Fortuny. Escenari obert. Música. Teatre. Taula rodona. Espectacle. Avui fos i demà festa. Poesia. Cant.
Llocs Teatre Fortuny. Reus.
Organismes Teatre Fortuny. Ràdio Reus.