Autor Centre de Lectura (Reus, Catalunya)
Títol Presentació del llibre: "Atac i defensa de la rereguarda. Els bombardeigs franquistes a les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, 1936-1939", de Ramon Arnabat i David Iñiguez, presentació a càrrec d'Ezaquiel Gort i dels autors. Projecció del documental de Danae López, Miquel Malet, Ramon Arnabat i David Íñiguez: "Ruixats de foc"
Descripció Presentació del llibre: "Atac i defensa de la rereguarda. Els bombardeigs franquistes a les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, 1936-1939", de Ramon Arnabat i David Iñiguez, presentació a càrrec d'Ezaquiel Gort i dels autors. Projecció del documental de Danae López, Miquel Malet, Ramon Arnabat i David Íñiguez: "Ruixats de foc", celebrat el 15 de gener de 2014 a la sala d'actes, a les 19.30h.
A les imatges d'esquerra a dreta: Ramon Arnabat, David Íñiguez, Miquel Malet i Danae López
Data 15-01-2014
Matèries Llibres-Presentacions
Suport Digital
Tècnica Color
Localització del doc. físic FOT-3722
Localització del doc. digital FOT-3722
Documentat per: CLR[15-01-2014]
Drets Centre de Lectura de Reus. Condicions d'ús restringides
Núm. de còpies 1

Ajuda'ns a millorar

Col·lecció

Etiquetes

Citació

Centre de Lectura (Reus, Catalunya), “Presentació del llibre: "Atac i defensa de la rereguarda. Els bombardeigs franquistes a les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, 1936-1939", de Ramon Arnabat i David Iñiguez, presentació a càrrec d'Ezaquiel Gort i dels autors. Projecció del documental de Danae López, Miquel Malet, Ramon Arnabat i David Íñiguez: "Ruixats de foc",” Biblioteca Digital del Centre de Lectura de Reus, consulta 16 febrer de 2019, https://bd.centrelectura.cat/items/show/8172.

Llicència

Licencia de Creative Commons