Acte de lliurament a la Fundació Folch i Torres d'una còpia digitalitzada d'una obra teatral inèdita de Ramon Folch i Camarasa descoberta gràcies al projecte de catalogació i digitalització de...

Títol Acte de lliurament a la Fundació Folch i Torres d'una còpia digitalitzada d'una obra teatral inèdita de Ramon Folch i Camarasa descoberta gràcies al projecte de catalogació i digitalització de l’arxiu històric del Centre de Lectura de Reus
Matèria
  1. Centre de Lectura (Reus, Catalunya). Arxius
  2. Folch i Camarasa, Ramon, 1926-2019
Descripció Acte de lliurament a la Fundació Folch i Torres d'una còpia digitalitzada d'una obra teatral inèdita de Ramon Folch i Camarasa descoberta gràcies al projecte de catalogació i digitalització de l’arxiu històric del Centre de Lectura de Reus, celebrat el dia 11 de gener de 2024, a la Sala de Juntes.
A les imatges, d'esquerra a dreta: Fina Masdéu, Montserrat de Anciola, Empar Pont, Josep M. Viñas Folch, Jordi Folch i Pons i Carme Just.

La Biblioteca del Centre de Lectura de Reus va trobar entre els documents de l’arxiu històric aquesta obra de teatre inèdita de Ramon Folch i Camarasa. Titulada "Jo no he vingut a portar la pau" i també "No es pot servir a dos senyors", que obtingué el premi Ignasi Iglésias als Jocs Florals de Cambridge l’any 1956. El segon títol és el lema que va emprar l’autor per presentar la mateixa obra, amb el títol "Tres Temps", al VI Certamen literari organitzat pel Centre de Lectura l’any 1959. Aquesta peça teatral en tres actes, mecanografiada, havia estat extraviada per l’autor segons havia reconegut ell mateix.
Autor Centre de Lectura (Reus, Catalunya)
Data 11-01-2024
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides.
Mitjà Digital
Tècnica Color
Localització del doc. físic FOT-10799, FOT-10800, FOT-10801, FOT-10802
Localització del doc. digital FOT-10799, FOT-10800, FOT-10801, FOT-10802