Conferència: "Recursos d’atenció al fenòmen de les addiccions a substàncies psicoactives a nivell local. De la consulta a la comunitat. Pla d’Accions sobre drogues de Reus"

Títol
  1. Conferència: "Recursos d’atenció al fenòmen de les addiccions a substàncies psicoactives a nivell local. De la consulta a la comunitat. Pla d’Accions sobre drogues de Reus"
  2. Conferència: "Recursos de Salut Mental gestionats per l'Institut Pere Mata"
Matèria
  1. Salut mental
  2. Drogoaddicció
Descripció Conferència: "Recursos d’atenció al fenòmen de les addiccions a substàncies psicoactives a nivell local. De la consulta a la comunitat. Pla d’Accions sobre drogues de Reus" a càrrec de Sara Ferrando (Educadora Social, Servei Addiccions i Salut Mental HUSJR-PASDR) i Miquel Àngel Magan (Treballador Social i Antropòleg) del Centre d’Acollida i Activitats la Illeta (PASDR). Celebrada el 8 d'abril de 2022, a la Sala d'actes Emili Argilaga, a les 10.00h.

Conferència: "Recursos de Salut Mental gestionats per l'Institut Pere Mata", a càrrec d'Helena Garzón Setó (Treballadora Social de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata). Celebrada a la Sala d'actes Emili Argilaga, a les 11.00h.

Conferències incloses dins la Jornada de la Taula de Salut Mental, organitzada per la Comissió de Serveis Socials de la Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona

A FOT-10259, d'esquerra a dreta: Sara Ferrando i Miquel Àngel Magan.
A FOT-10260: Helena Garzón Setó
Autor Centre de Lectura (Reus, Catalunya)
Data 08-04-2022
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides.
Mitjà Digital
Tècnica Color