Autor Sotelo, Ignacio Llobera, Josep R. (Josep Ramon), 1939- Aguilera de Prat, C. R. Vernet i Llobet, Jaume Carod-Rovira, Josep-Lluís, 1952- Oranich, Magda Casals i Couturier, Muriel Villatoro, Vicenç, 1957- Torrents, Ricard Marí, Isidor, 1949- Castells, Antoni (Castells Oliveres) Puig Salellas, Josep M. (Josep Maria), 1924-2007 Hernández, Lluís, 1936- Ribes i Marí, Enric, 1955- Jornades de comunicació a Reus (8es : 2010)
Títol VI Jornades de debat Els Canvis a Europa i la crisis dels models clàssics. El Futur de les etno-nacions dins d'una Europa Unida Plurinacionalitat, autodeterminació, sobirania, federalisme, independència, qui és què? Fórmules possibles d'institucionalització de l'exercici de la sobiran Un Horitzó estatal per als catalans a finals del segle XX Les Limitacions del model de partit: unes reflexions Integració econòmica i sobirania política Els Costos en el sector públic: finançament, corresponsabilització, solidaritat La Convivència i el clima social La Universitat catalana davant el neocentralisme de la universitat espanyola La Política autonòmica porta a la sobirania Els Camins jurídics de l'exercici del dret a l'autodeterminació La Recepció i el suport social a l'autodeterminació als P.P.C.C. Les Illes i el camí cap a la sobirania Sisenes Jornades de debat
Descripció Jornades celebrades al Centre de Lectura de Reus l'any 1996
Data 1996
Matèries Nacionalisme
Tipus d'arxiu MP3
Durada 630 min. (en 7 arxius)
Pes 590 MB (en 7 arxius)
Localització CONPC(1996-XX-XX)[1-7]
Drets Centre de Lectura de Reus. Condicions d'ús restringides

Ajuda'ns a millorar

Audios

carregant...

Col·lecció

Etiquetes

Citació

Sotelo, Ignacio et al., “VI Jornades de debat,” Biblioteca Digital del Centre de Lectura de Reus, consulta 27 gener de 2020, https://bd.centrelectura.cat/items/show/3501.

Llicència

Licencia de Creative Commons