Conferència exposada per l'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, al Col·legi de Periodistes de Tarragona.

Loading...
Títol Conferència exposada per l'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, al Col·legi de Periodistes de Tarragona.
Data 17/02/2009
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum En primer lloc, escoltem la presentació de Francesc Domènech, que anuncia l'alcalde. Lluís Miquel Pérez centra la seva exposició en els processos de formulació estratègica en clau de participació ciutadana, el futur de Reus i la definició del conjunt del Camp com un espai d'oportunitats i reptes. Entre els nombrosos temes destacats per l'alcalde destaca la importància dels centres cívics, l'educació i la formació, els projectes empresarials (destaca el de REDESA a nivell europeu), la mobilitat, les inversions del govern municipal (Reus) i la coordinació de les capitals del Camp per a plans de futur.
Extensió 0h 40m 23s
Arxiu rr20090217CON015
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen alcaldePérezcolegiperiodistes
Data d'enregistrament 17/02/2009
Sèrie 104
Localitz. CON
Temps de durada 0h 40m 23s
Descripció de l'arxiu Conferència exposada per l'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, al Col·legi de Periodistes de Tarragona.
Temàtica En primer lloc, escoltem la presentació de Francesc Domènech, que anuncia l'alcalde. Lluís Miquel Pérez centra la seva exposició en els processos de formulació estratègica en clau de participació ciutadana, el futur de Reus i la definició del conjunt del Camp com un espai d'oportunitats i reptes. Entre els nombrosos temes destacats per l'alcalde destaca la importància dels centres cívics, l'educació i la formació, els projectes empresarials (destaca el de REDESA a nivell europeu), la mobilitat, les inversions del govern municipal (Reus) i la coordinació de les capitals del Camp per a plans de futur.
Observacions Arxiu de mala qualitat.
Personatges Francesc Domènech. Lluís Miquel Pérez.
Descriptors Col·legi de Periodistes. Ciutat. Política. Reus. Projectes. Tarragona. Catalunya.
Llocs Col·legi de Periodistes. Tarragona.
Organismes Ajuntament de Reus.