Discurs de Josep Abelló, alcalde de Reus entre els anys 1985 i 1999, comunicant que no tornarà a presentar-se a les eleccions municipals, tot i que no es retirarà del...

Loading...
Títol Discurs de Josep Abelló, alcalde de Reus entre els anys 1985 i 1999, comunicant que no tornarà a presentar-se a les eleccions municipals, tot i que no es retirarà del tot de la vida política.
Data 12/11/98
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Josep Abelló decideix dimitir del seu càrrec. L'alcalde afirma que es tracta d'una decisió personal i que les persones no es poden eternitzar en els alts càrrecs. Abelló dóna el seu suport com a successor al socialista Lluís Miquel Pérez i el proposa públicament perquè sigui ell qui encapçali la política de la ciutat, diu que l'alternança és positiva. Parla de la seva bona relació amb el Partit Socialista, de la seva experiència com alcalde, animant a continuar el projecte de ciutat que es va començar, etc. Al minut 13:52 podem sentir com els periodistes comencen a preguntar a l'alcalde. El discurs s'entèn gairebé per complet, però les preguntes dels periodistes no es poden sentir de manera clara.
Extensió 0h 29m 22s
Arxiu rr19981112RDP004
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Rdp_Adéu Abello_12_11_1998
Sèrie 114
Localitz. RDP
Observacions Arxiu de bona qualitat. Hi ha una baixada de volum i una disminució de la qualitat de so des del minut 13:52 fins el 17:23.
Personatges Josep Abelló i Padró.
Descriptors Dimissió. Alcalde. Reus. Josep Abelló i Padró. Política. Ajuntament de Reus. Eleccions municipals.
Llocs Ajuntament de Reus. Reus.
Organismes Ajuntament de Reus.