Indicatiu conjunt de Xavier Filella, president del Centre de Lectura, i el poeta reusenc Xavier Amorós, desitjant un feliç Sant Jordi als oients de Ràdio Reus.

Loading...
Títol Indicatiu conjunt de Xavier Filella, president del Centre de Lectura, i el poeta reusenc Xavier Amorós, desitjant un feliç Sant Jordi als oients de Ràdio Reus.
Data ca. 04/2005
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Escoltem a Jordi Cartanyà, locutor de Ràdio Reus i SER Tarragona, locutant l'indicatiu i donant pas a les veus del president del Centre de Lectura de Reus, Xavier Filella, i al poeta reusenc Xavier Amorós: "Aquest Sant Jordi es viu amb la ràdio.. (Xavier Filella) Recomano que trobeu el vostre llibre a la plaça Merdacal, perquè és bon moment per retrobar-se amb els llibres… (Xavier Amorós) Fa molts anys que visc a Reus i felicito el dia de Sant Jordi a tots els oiets de la Ràdio".
Extensió 0h 0m 31s
Arxiu rr200504DDPUB176
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen PINDOLA ST JORDI FILELLA-AMORÓS OM_C
Sèrie 107
Localitz. PUB
Observacions Arxiu de bona qualitat. Trobem altres indicatius com aquest amb altres personalitats a "rr200504DDPUB156" i "PUB158" i als que van des de la denominació "PUB175" a la "PUB178".
Personatges Xavier Filella. Xavier Amorós. Jordi Cartanyà.
Descriptors Indicatiu. Sant Jordi. Felicitació. Xavier Amorós. Xavier Filella.
Llocs Reus.