Prèvia, locutada per Manuel Rodriguez Combalia, al reportatge de la petició a Reus de les Tres Gràcies el Divendres Sant de l'any 1964.

Loading...
Títol Prèvia, locutada per Manuel Rodriguez Combalia, al reportatge de la petició a Reus de les Tres Gràcies el Divendres Sant de l'any 1964.
Data 27/03/64
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Escoltem a Combalia presentant l'emissora "EAJ 11 Ràdio Reus de la Sociedad Española de Radiodifusión... Viernes Santo de 1964: Señores y señoras oyentes.. Vamos a grabar un reportaje de la tradicional petición de las Tres Gràcies ante el Santo Cristo de la Purísima Sangre…" Combalia dedica el reportatge especialment, diu, a les persones que no poden assistir personalment a l'esdeveniment i a tots aquells que pateixin d'alguna enfermetat. El locutor anuncia aleshores que passarà els micròfons al director del Semanario Reus, Don Carlos Giró Puig, però enlloc de la retransmissió sentim silenci des del minut 1:25 fins el 1:29 i posteriorment segueix parlant Combalia despedint al director i advocat des de la Raval Santa Ana -on se situaven aleshores els estudis de Ràdio Reus. El locutor finalitza dient, de nou: "Señoras y señores, esta es la emisora EAJ 11 Ràdio Reus de la Sociedad Española de Radiodifusión".
Extensió 0h 03m 12s
Arxiu rr19640327PCU185
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Manuel Rodriguez Combalia, SS 1964)
Sèrie 113
Localitz. PCU
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Manuel Rodriguez Combalia. Carlos Giró Puig.
Descriptors Reus. Divendres Sant. Setmana Santa. Les Tres Gràcies.
Llocs Plaça de la Sang. Reus.