Pífia de Joan Ramon Mestre intentant, per un informatiu a Ràdio Reus, pronunciar el nom d'una personalitat nord americana (Anhauser Busch). L'error de Mestre provoca un atac de riure encadenat...

Loading...
Títol Pífia de Joan Ramon Mestre intentant, per un informatiu a Ràdio Reus, pronunciar el nom d'una personalitat nord americana (Anhauser Busch). L'error de Mestre provoca un atac de riure encadenat a la resta de companys de l'informatiu.
Data ca. 2002
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Escoltem a Mestre locutant una notícia sobre les accions de la Caixa a Port Aventura i al segon 20 trobem la pífia: "…en mans del promotor original nord americà...". L'error es repeteix tres vegades en un joc tècnic de post producció, és a dir, que després que es produís la pífia, els tècnics van fer que l'error es repetís tres vegades per remarcar-lo en to còmic (aquest muntatge no va sortir per antena). És a partir d'aquí quan els diferents locutors que desenvolupen l'informatiu intenten evitar riure davant la pífia de Mestre. Mentre Francesc Domènech continua l'informatiu es poden escoltar riure la resta de locutors en segon i discret pla.
Extensió 0h 0m 54s
Arxiu rr2002MMDDPRA016
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen OSTIA JOAN RAMON_ANHAUSER BUSCH
Sèrie 121
Localitz. PRA
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Joan Ramon Mestre. Anhauser Busch. Francesc Domènech.
Descriptors Pífia. Port Aventura. La Caixa. Joan Ramon Mestre. Anhauser Busch. Nom.
Llocs Ràdio Reus.