Homenatge al periodista Enric Tricaz per la seva trajectória periodística i la seva dedicació al món de l'esport. Tricaz va ser el primer periodista que va fer una retransmissió d'hoquei...

Loading...
Títol Homenatge al periodista Enric Tricaz per la seva trajectória periodística i la seva dedicació al món de l'esport. Tricaz va ser el primer periodista que va fer una retransmissió d'hoquei patins en català el 16 desembre del 1978.
Data 15/01/05
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Lluís Carod Rovira, conseller en cap de la Generalitat de Catalunya, atorgarà una placa de reconeixement a Enric Tricaz per haver estat el primer periodista en retransmetre un partit d'hoquei patins en català. Escoltem les breus entrevistes a Enric Tricaz (minut 1:24) i a Lluís Carod Rovira (minut 1:42). Carod va ser, curiosament, el corrector lingüístic de Tricaz en la seva primera intervenció radiofònica en català. El conseller afirma que se sent molt satisfet i que creu que poder fer periodisme en català permetrà internacionalitzar l'esport del país.
Extensió 0h 03m 32s
Arxiu rr20050115PRI018
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen HOMENATGE TRICAZ_
Sèrie 112
Localitz. PRI
Observacions Arxiu de bona qualitat. Al finalitzar l'àudio escoltem un so agud, breu i uniforme: és el soroll de la cinta gravadora aturant-se.
Personatges Enric Tricaz. Lluís Carod Rovira.
Descriptors Homenatge. Esport. Hoquei patins. Enric Tricaz. Periodisme esportiu.
Llocs Reus Deportiu.