Magazine humorístic, en aquest cas dedicat a tractar el tema de les eleccions municipals del dia 26 de maig de l'any 1991. L'arxiu conté l'entrevista al cap de llista d'Iniciativa...

Loading...
Títol Magazine humorístic, en aquest cas dedicat a tractar el tema de les eleccions municipals del dia 26 de maig de l'any 1991. L'arxiu conté l'entrevista al cap de llista d'Iniciativa per Catalunya (ICV) per les eleccions municipals a Reus, Lluís Balart.
Data ca. Maig 1991
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu EL TERRAT
Resum Balart declara que està convençut que el seu partit és capaç de governar bé. Buenafuente li pregunta per una enquesta publicada per un diari barceloní en la que no es té en compte ICV. Balart diu que no en fa cas i que aquesta no és la realitat, ja que creu que els ciutadans tenen ben present l'opció d'ICV. L'entrevista la fan entre Buenafuente i el periodista Francesc Domènech. Durant l'entrevista parlen de possibles acords polítics, del partit comunista i la seva relació amb ICV, del rumor que el partit de Balart va fer una consulta al tarot per saber les eleccions, de política municipal, del possible pacte amb Josep Anton Burgassé (PSC), de la polèmica de conflicte entre Reus i Tarragona, de la campanya electoral, medi ambient, etc. Balart destaca per sobre de tot: "preferim dir el que pensem que no disfrassar les coses.
Extensió 0h 15m 48s
Arxiu rr199105DDENT155
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Terrat 2LLuís Balart ICV BO
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Andreu Buenafuente. Lluís Balart. Francesc Domènech.
Descriptors Eleccions. Municipals. Caps de llista. Tarragona. Campanya electoral. Reus. Medi Ambient. ICV. Pactes. Política. Partits.
Llocs Reus.
Organismes Iniciativa per Catalunya.