Roda de Premsa presentada per Jesús Sancho Rof, Ministre d'Obres Públiques i Urbanisme d'Espanya. Sancho va treballar com a ministre pels governs d'Unió de Centre Democràtica (UCD) durant les presidències...

Loading...
Títol Roda de Premsa presentada per Jesús Sancho Rof, Ministre d'Obres Públiques i Urbanisme d'Espanya. Sancho va treballar com a ministre pels governs d'Unió de Centre Democràtica (UCD) durant les presidències d'Adolfo Suárez i Leopoldo Calvo-Sotelo.
Data 11/03/80
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum El motiu de la roda de premsa és, segons Sancho, veure quin és el programa d'inversions triennal del Ministeri d'Obres Públiques i les prioritats que té per a cada província catalana. Es parla d'economia, de rendibilitat, d'agricultura, de pagesia, d'obres públiques, d'inversions, d'ajustos i prioritats, etc. El pla d'inversions pretén posar-se en marxa l'any 1983 i pot ascendir a 700.000 millons de pessetes. El pla incorpora criteris de solidaritat interregional com els dèficits d'equipament, l'atur, els nivells de renta i l'emigració en cada província. Al minut 14:12 comença el torn de preguntes.
Extensió 0h 28m 35s
Arxiu rr19800311RDP003
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Sancho Rof Gener 1980
Sèrie 114
Localitz. RDP
Observacions Arxiu de qualitat regular.
Personatges Jesús Sancho Rof.
Descriptors Inversió. Territori. Província. Tarragona. Ministeri d'Obres Públiques i Urbanisme. Agricultura. Economia. Obres. Pagesia.
Llocs Govern Civil. Tarragona.
Organismes Unión de Centro Democrática. Ministeri d'Obres Públiques i Urbanisme d'Espanya. MOPU. Govern d'Espanya.