Declaracions de Salvador Espriu sobre l'estrena al Teatre Bartrina de la seva obra "Ronda de mort a Sinera". Les declaracions són presentades a mode d'entrevista per la periodista Cristina Ferrer.

Loading...
Títol Declaracions de Salvador Espriu sobre l'estrena al Teatre Bartrina de la seva obra "Ronda de mort a Sinera". Les declaracions són presentades a mode d'entrevista per la periodista Cristina Ferrer.
Data 30/11/80
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum El Teatre Bartrina conclou el primer any de funcionament de l'Associació d'Espectadors de Teatre de Reus amb la representació de l'obra de Salvador Espriu, a càrrec de la comanyia Adrià Gual. Les declaracions d'Espriu inclouen opinions sobre el teatre, la literatura, les persones, l'Associació d'Espectadors de la ciutat i fins i tot alguna definició d'ell mateix. Espriu es mostra molt content i orgullós per la representació de la seva obra i considera que Gual i el seu equip ha fet una gran feina i que, per tant, l'èxit que han obtingut és molt merescut.
Extensió 0h 13m 09s
Arxiu rr19801130ENT153
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Salvador Espriu 301180
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Cristina Ferrer. Salvador Espriu.
Descriptors Teatre. Representació. Obra. Teatre Bartrina. Associació d'Espectadors de Teatre de Reus. Ronda de mort de Sinera.
Llocs Reus.
Organismes Associació d'Espectadors de Teatre de Reus. Teatre Bartrina.