Programa presentat per Josep Baiges, acompanyat d'Enric Tricaz. El tema del dia és la inauguració de l'exposició, al Palau Bofarull, de l'obra del pintor i aquarel·lista Ponç Granollers.

Loading...
Títol Programa presentat per Josep Baiges, acompanyat d'Enric Tricaz. El tema del dia és la inauguració de l'exposició, al Palau Bofarull, de l'obra del pintor i aquarel·lista Ponç Granollers.
Data 18/11/04
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum El programa comença amb la publicitat, locutada de manera informal pels presentadors del "Viure Reus", de l'empresa CAOBA. Escoltem l'entrevista a l'artista reusenc Ponç Granollers. El pintor explica que pinta per vocació i que l'estil ha pogut evolucionar amb el temps, és per això, diu, que sempre fa por fer una exposició. En els seus inicis treballava amb oli, però després es va volcar en l'aquarel·la. Explica una mica les característiques de l'aquarel·la, incloent les condicions climatològiques ideals i la dificultat realtiva, però destaca que depèn sempre del pintor i la seva manera de treballar. Com a caracterísitca pròpia, Granollers afirma que ell no pot treballar a casa i que sempre intenta sortir a buscar la natura. Confessa que gaudeix molt del que fa. Parlen de l'exposició i d'altres artistes fins que, finalment, el pintor convida tothom qui vulgui a l'exposició.
Extensió 0h 12m 29s
Arxiu rr20041118ENT151
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Ponç Granollers 181104
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Ponç Granollers.
Descriptors Art. Aquarel·la. Pintor. Exposició.
Llocs Reus.