Entrevista d'Enric Tricaz a l'ex locutor de Ràdio Reus, Enric Virgili. El programa va dedicar diversos dies a entrevistar breument i per parts l'ex locutor. Aquest arxiu forma part d'un...

Loading...
Títol Entrevista d'Enric Tricaz a l'ex locutor de Ràdio Reus, Enric Virgili. El programa va dedicar diversos dies a entrevistar breument i per parts l'ex locutor. Aquest arxiu forma part d'un d'aquests dies.
Data ca. 1985
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu LA RÀDIO D'OR
Resum Virgili explica com va entrar a la ràdio per treballar de manera purament amateur, per pura afició, ja que la ràdio exigia molta dedicació i no s'hi podia dedicar professionalment. Explica que les primeres vegades que va entrar a Ràdio Reus era un nen i que el que feia era locutar una falca de "Fresolina", un laxant. Així va començar. Va tornar a l'emissora perquè el van sol·licitar per llegir setmanalment uns comentaris que explicaven fets curiosos. Més tard ja va començar en programes més professionals i de caire més periodístic. L'arxiu inclou falques de l'Òptica Sales, patrocinadora del programa.
Extensió 0h 05m 38s
Arxiu rr1985MMDDENT144
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen LVR Enric Virgili 4
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de qualitat regular. Podem escoltar la resta de breus entrevistes en els arxius: "rr1985MMDDENT141", "rr1985MMDDENT142" i "rr1985MMDDENT143".
Personatges Enric Tricaz. Enric Virgili.
Descriptors Amateur. Ràdio. Reus. Afició. Fresolina. Trajectòria.
Llocs Reus.