Entrevista de Joan Ramon Mestre,des de Vila-seca, a l'alcalde del mateix municipi Josep Poblet Tous. L'entrevista es realitza pel programa Viure Reus conduït per Josep Baiges.

Loading...
Títol Entrevista de Joan Ramon Mestre,des de Vila-seca, a l'alcalde del mateix municipi Josep Poblet Tous. L'entrevista es realitza pel programa Viure Reus conduït per Josep Baiges.
Data 01/03/05
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, presenta el projecte de renovació viària del nucli antic, que preveu executar en tres fases i que estarà enllestit l'any 2009. L'alcalde diu que vol apostar pel valor de la part antiga o centre històric de la població, millorant d'una manera activa i constant les vies públiques. Es tracta de fer que l'espai públic rebi una qualificació important fent que l'estructura del carrer miri al futur. Poblet explica que es tracte d'una massiva renovació dels carrers per ennoblir la qualitat urbana i donar una qualitat en el servei òptima. Quan Joan Ramon Mestre pregunta pel calendari de construcció, l'alcalde explica que el pla de renovació viària s'executarà en tres fases: una primera fase (2005-2006) que renovarà l'anomenat eix central (carrer Major, les seves continuacions i ramificacions immediates), una segona fase (2007-2008) dedicada a l'àrea nord del nucli antic, i una última fase (2008-2009) que abordarà la renovació viària de la zona sud del centre històric de Vila-seca. Tot i que, tal com ha destacat Poblet, són càlculs inexactes, el consistori preveu una inversió de prop de 10 milions d'euros per renovar 3,5 quilòmetres de carrers. Però l'alcalde destaca que als ciutadans no els costarà res. Pensen conciliar pressupostos i recursos disponibles, a més de les ajudes i les subvencions que s'esperen. Amb tot, l'alcalde diu que ara és el moment de renovar Vila-seca perquè hi ha les ganes i es donen les condicions.
Extensió 0h 11m 14s
Arxiu rr20050301ENT120
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen ENTREVISTA POBLET
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Joan Ramon Mestre. Josep Poblet Tous. Josep Baiges.
Descriptors Vila-seca. Alcaldia. Obres. Reconstrucció. Urbanisme. Pla de Renovació Viària. Projecte.
Llocs Vila-seca. Reus.
Organismes Ajuntament de Vila-seca.