Entrevista de Josep Baiges al candidat dels clubs catalans per a la presidència de la Federació Espanyola de Patinatge, Benedicte Piquer.

Loading...
Títol Entrevista de Josep Baiges al candidat dels clubs catalans per a la presidència de la Federació Espanyola de Patinatge, Benedicte Piquer.
Data 22/02/05
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum La Federació Espanyola de Patinatge ha refusat, per segona vegada, la candidatura de Benedicte Piquer a la presidència. Baiges pregunta què és el que ha fallat de la campanya. Piquer respon que ha faltat temps, que hi havia una força darrere les eleccions que pretenia que el president no fos espanyol i que, a diferències de les altres federacions, la catalana estava molt desunida. Ja que, diu Piquer, l'objectiu de les eleccions era que el president de la Federació Espanyola no fos català, creu que hauria perdut de totes maneres tot i que, remarca, va trobar a faltar la unió de Catalunya. L'entrevistat explica que ha faltat molt suport des de Catalunya i ha demanat explicacions. Diu que no s'ha plantejat repetir candidatura, però que ha après molt i ha estat una experiència molt positiva. Destaca que les eleccions han estat una vertadera guerra política i que ell anava a buscar una crítica constructiva. Dins l'entrevista també parlen d'altres candidats, com Carmelo Paniagua, que va ser un dels principals opositors a l'entrada de Catalunya a la FIRS (Fédération Internationale de Roller Sports).
Extensió 0h 11m 53s
Arxiu rr20050222ENT118
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen ENTREVISTA PIQUER
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Benedicte Piquer.
Descriptors Eleccions. Federació Espanyola de Patinatge. Candidatura. Catalunya. Refús.
Llocs Reus.
Organismes Federació Espanyola de Patinatge. Fédération Internationale de Roller Sports.