Entrevista de Josep Baiges a la regidora de Turisme, presidenta del Patronat de Turisme i Comerç de Reus i regidora de Promoció de Ciutat, Teresa Pallarès, amb motiu del sopar...

Loading...
Títol Entrevista de Josep Baiges a la regidora de Turisme, presidenta del Patronat de Turisme i Comerç de Reus i regidora de Promoció de Ciutat, Teresa Pallarès, amb motiu del sopar del comerç i del turisme de Reus i d'haver entregat un reconeixement a Tarragona per la seva aportació en l'àmbit turístic.
Data 30/11/04
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Pallarès explica la raó del sopar i del reconeixement a Tarragona. En un moment en que Tarragona i Reus es barallen per la cocapitalitat en el tema de les vegueries, Reus atorga un premi a Tarragona i Baiges vol saber per què. Pallarès explica que el premi ha d'anar dirigit a un municipi del territori que col·labori en gran part a afavorir el turisme i Tarragona n'és un. Hi ha polèmica perquè serà el propi alcalde de Tarragona qui vingui a Reus a recollir el premi. La regidora destaca que la mateixa ciutat de Reus també ha atorgat el primer reconeixement a l'aeroport de Reus i el de Tarragona és per la seva aportació en l'àmbit turístic dins l'entorn del camp. A més, la regidora destaca que, d'aquesta manera, es trenquen les barreres municipalistes, ja que l'objectiu és vendre el territori en clau de futur i de territori. Pallarès explica quin va ser el procés de decisió i afirma que va ser per unanimitat. El missatge final de la regidora és que s'ha d'entendre el territori en un sentit ampli i global evitant qualsevol tipus de polèmica.
Extensió 0h 16m 54s
Arxiu rr20041130ENT110
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen ENTREVISTA PALLARES
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Teresa Pallarès.
Descriptors Comerç. Turisme. Premi. Reconeixement. Sopar. Reus. Tarragona.
Llocs Reus.
Organismes Ajuntament de Reus.