Entrevista de Josep Baiges al periodista, fotògraf, publicista, actor i escriptor reusenc Jordi Folck, amb motiu de la publicació del seu nou llibre "El manuscrit de les bèsties".

Loading...
Títol Entrevista de Josep Baiges al periodista, fotògraf, publicista, actor i escriptor reusenc Jordi Folck, amb motiu de la publicació del seu nou llibre "El manuscrit de les bèsties".
Data 30/11/04
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Folck fa una reflexió inicial sobre la pèrdua de lectura de contes als nens per culpa de les noves tecnologies. Parlen de llibres, com El Código Da Vinci, que semblen pel·lícules i no literatures. "El manuscrit de les bèsties" és premi Barcanova de gènere fantàstic i per la literatura infantil. L'escriptor afirma que tot el que escriu és de gènere fantàstic. Explica que el llibre li va ser molt fàcil d'escriure i que les paraules li sortien soles. Parla de com es financien els escriptor i confessa que tan sols es queden un 10% del preu de venta de cada llibre i que, per tant, el finançament real es troba en els premis literaris. Explica els seus llibres preferits que són l'Alícia al País de les Meravelles, Peter Pan i La història interminable. Destaca el fet que molts dels seus contes provenen dels somnis de l'autor. Folck descriu "El manuscrit de les bèsties" com molt fàcil llegir i molt cinematogràfic, ja que l'ha escrit com si fos un guió de cinema. Folck es descriu a si mateix com un home molt disciplinat que cada dia de 8:30 a 14:00 escriu i a la tarda investiga, perquè l'apassiona la feina que fa.
Extensió 0h 19m 40s
Arxiu rr20041130ENT093
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen ENTREVISTA FOLCH BONA
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Jordi Folck.
Descriptors Contes. Infantils. Llibres. Publicació. Barcanova. El manuscrit de les bèsties.
Llocs Reus.
Organismes Editorial Barcanova.