Entrevista a l'administrador del Teatre Bartrina, Cèsar Comtes, amb motiu de la cancel·lació, 24 hores abans, de l'estrena de l'obra de Joel Joan "Clara Segura".

Loading...
Títol Entrevista a l'administrador del Teatre Bartrina, Cèsar Comtes, amb motiu de la cancel·lació, 24 hores abans, de l'estrena de l'obra de Joel Joan "Clara Segura".
Data 08/01/05
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Comtes explica com, 24 hores abans, la productora de l'obra que s'havia d'estrenar truca per dir que per motius de producció l'espectacle no es pot dur a terme. L'administrador es queixa de l'incompliment del contracte i afirma que el Teatre Bartrina deixarà el cas en mans dels serveis jurídics perquè no s'han presentat causes de força major. Baiges explica que el crític Pep Martorell diu que els teatres de comarques (fora de Barcelona) semblen plats de segona taula i pregunta a Comte si opina el mateix. L'administrador diu que espera que aquest cas només hagi estat una anècdota. Durant l'entrevista es comparen el Teatre Fortuny amb el Bartrina i Comtes destaca la bona relació que tenen ara. Parlen de l'obra que es va estrenar el dia de reis: "El Messies" i també destaquen el concert de Pep Sala del proper cap de setmana que presentarà el seu nou disc "Crítica a la raó pura". Parlen en extensió de la programació del Teatre Bartrina per tot l'any i de la nova publicació de la revista "Sortim", que parla sobre tot el que es fa al Teatre Bartrina i al Fortuny, recollint programacions trimestrals, informacions complementàries i entrevistes als diversos protagonistes.
Extensió 0h 14m 53s
Arxiu rr20050108ENT085
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen ENTREVISTA CESAR COMTE
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Cèsar Comtes. Pep Martorell.
Descriptors Teatre Bartrina. Clara Segura. Teatre Fortuny. Sortim. Programació. Teatre.
Llocs Reus.
Organismes Teatre Bartrina. Teatre Fortuny.