Entrevista de Josep Baiges al secretari general de Joventut de la Generalitat a la demarcació de Tarragona Ferran Benach.

Loading...
Títol Entrevista de Josep Baiges al secretari general de Joventut de la Generalitat a la demarcació de Tarragona Ferran Benach.
Data ca. Gener 2005
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS
Resum La Generalitat presenta un nou pla de suport a joves (fins a 40 anys) emprenadors de les comarques de Tarragona. Benach explica que l'objectiu del pla és donar suport a les idees o als projectes empresarials dels joves i perquè els emprenadors consultin la seva idea amb els responsables de Joventut. A més, explica Benach, també es proposen sessions d'acompanyament per aquells emprenadors que ja han començat la seva empresa fa com a molt 2 anys. Un assessor personal acompanyaria l'empresa i l'ajudaria en la seva eficàcia perquè no trontolli durant els propers anys. Explica què s'ha de fer per posar-se en contacte amb el pla de suport dels emprenadors i què fer per apuntar-se al curs. Es conlou que es tracta d'un suport a la formació. L'última pregunta que fa Baiges és si els serveis de joventut es desplaçarien a Tarragona si Reus acabés sent co capital. Benach respon que es podria desplaçar com qualsevol altre projecte de suport.
Extensió 0h 14m 55s
Arxiu rr200501DDENT080
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen ENTREVISTA BENACH VIURE
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Ferran Benach.
Descriptors Emprenedors. Joves. Empreses. Idees. Projectes. Assessorament. Tarragona. Suport. Formació. Joventut.
Llocs Reus.
Organismes Generalitat de Catalunya.