Edició especial del programa, conduït per Carles Cortés, per la retransmissió de la diada castellera de les Festes de Santa Tecla de Tarragona l'any 2007.

Loading...
Títol Edició especial del programa, conduït per Carles Cortés, per la retransmissió de la diada castellera de les Festes de Santa Tecla de Tarragona l'any 2007.
Data 23/09/07
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE TARRAGONA
Resum Escoltem la tercera ronda de castells. Primer sentim la retransmissió del castell amb agulla de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. La Jove aconsegueix carregar el 4 de 8 amb agulla, tot i que el pilar s'acaba trencant. Escoltem la retransmissió del 3 de 8 dels Xiquets de Tarragona. Cortés entrevista a Joan Navarro, cap de colla dels Xiquets de Tarragona, que dóna la seva valoració. Els Xiquets del Serrallo han renunciat a la tercera ronda. L'última retransmissió que escoltem és la del castell de la Colla de Sant Pere i Sant Pau, que aconsegueixen carregar i descarregar un 3 de 7.
Extensió 0h 31m 13s
Arxiu rr20070923PCU051
Origen SER TARRAGONA.
Nom de l'arxiu d'origen Castells St Tecla 2
Sèrie 113
Localitz. PCU
Observacions Arxiu de qualitat regular. Aquest arxiu és la segona part de dues. La primera s'anomena "rr20070923PCU050". Al minut 22:48 escoltem el resum, per Carles Cortés, dels diferents castells que s'han carregat durant la diada.
Personatges Carles Cortés. Raquel Sanz. Joan Borràs. Guillem Soler. Dani Aranda. Ramon Gómez.
Descriptors Castells. Santa Tecla. Tarragona.
Llocs Plaça de la Font. Tarragona.