Retransmissió, locutada per Carles Cortés, dels castells durant la diada de Sant Magí a Tarragona l'any 2002. Dani Aranda col·labora en la retransmissió, juntament amb Carles Cortés.

Loading...
Títol Retransmissió, locutada per Carles Cortés, dels castells durant la diada de Sant Magí a Tarragona l'any 2002. Dani Aranda col·labora en la retransmissió, juntament amb Carles Cortés.
Data 19/08/02
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Escoltem la retransmissió dels castells muntats, en aquest ordre, pels Xiquets del Serrallo, la Colla Jove de Tarragona, els Xiquets de Tarragona i la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. Escoltem el reportatge de Gemma Urgell, explicant la història del Ball dels Mal Casats del xiquets de Vilafranca, que l'han volgut representar abans de muntar el castell. Escoltem el reportatge de Roser Marquès parlant del Ball de Cintes de Sitges, que arriben a Tarragona per participar en la processó de Sant Magí. Carles Cortés entrevista a Guillem Soler, company del diari El Punt, perquè expliqui com va acabar la revetlla de Sant Magí del dia anterior i, a més a més, comenta algun castell juntament amb Cortés i Aranda. Escoltem un reportatge, fet per Gemma Urgell, dedicat al grup convidat de castellers, la Colla dels Falcons de Vilanova. Més endavant Cortés i Aranda parlen amb un company de SER Tarragona, Jordi Alcubilla, que explica alguna anècdota basada en les similituds entre Sitges i Tarragona. L'arxiu s'acaba amb la retransmissió dels castells de la Colla de Sant Pere i Sant Pau.
Extensió 2h 49m 16s
Arxiu rr20020819PCU049
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen CASTELLS 1_STMAGI'02
Sèrie 113
Localitz. PCU
Observacions Arxiu de bona qualitat. Al minut 56:03 i fins 57:47 escoltem els informatius de la Cadena SER. El minut 2:29:57 hi ha silenci fins el final de l'arxiu i es talla la retransmissió d'Aranda amb la Colla de Sant Pere i Sant Pau.
Personatges Carles Cortés. Joan Ciurana. Dani Aranda. Paco Fuentes. Àngel Palau. Gemma Urgell. Roser Marquès. Guillem Soler. Jordi Alcubilla.
Descriptors Castells. Diada de Sant Magí. Colles.
Llocs Plaça de les Cols. Tarragona.