Josep Mª Martí condueix un cara a cara entre Lluís Miquel Pérez (PSC) i Tomàs Barberà (CiU), amb motiu de la seva campanya electoral com a candidats a l'alcaldia de...

Loading...
Títol Josep Mª Martí condueix un cara a cara entre Lluís Miquel Pérez (PSC) i Tomàs Barberà (CiU), amb motiu de la seva campanya electoral com a candidats a l'alcaldia de Reus l'any 1999.
Data ca. 05/1999
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Barberà afirma que és temps de canvi. Pérez confia en la decisió dels ciutadans perquè els socialistes segueixin governant Reus. Martí pregunta què farien amb el projecte de Parc del Roquís, que el dia anterior presentava l'alcalde socialista, Josep Abelló, i els regidors d'urbanisme i cultura. Barberà creu que si el projecte és bo l'assumiran, tot i que recrimina als socialistes que no els convidessin a la presentació. El convergent afirma que s'han de pensar projectes de futur perquè Reus esdevingui una de les millors ciutats de Catalunya, però Pérez afirma que Reus ja és una de les ciutats més importants de Catalunya. Parlen d'altres projectes, del que han fet els anteriors governs, de la opinió ciutadana, de les necessitats i mancances de la ciutat, etc. En una ocasió, Lluís Miquel Pérez pregunta a Barberà sobre quines són les seves propostes per les necessitats principals dels ciutadans. Pérez creu que el seu equip està molt preparat per solventar aquestes necessitats i li presenta al seu opositor. El debat és prou ordenat i els candidats a l'alcaldia no es trepitgen. Martí pregunta per un possible pacte entre les dues formacions polítiques si els resultats són similars. Pérez creu que no li importaria perquè creu que les afinitats ideològiques poden formar govern. Per últim, Martí fa un resum dels temes tractats i demana als candidats un últim minut per demanar el vot. Barberà creu que s'han de revisar actuacions passades i insisteix en la necessitat de canvi i els projectes de futur. Pérez creu que la ciutat té un gran futur i que el govern ha de fer el possible per incrementar la cohesió social perquè d'això depèn el progrés econòmic.
Extensió 0h 46m 38s
Arxiu rr199905DDDEB005
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Cara a Cara PérezBarberà
Sèrie 103
Localitz. DEB
Observacions Arxiu de bona qualitat. En ocasions s'escolten els flaixos de les càmeres que presenciaven l'entrevista.
Personatges Josep Mª Martí. Lluís Miquel Pérez. Tomàs Barberà. Josep Abelló.
Descriptors Política. Projectes. Reus. Alcaldia. Campanya. Debat. Socialistes. Convergents. 1999.
Llocs Reus.
Organismes Ajuntament de Reus.