Entrevista de Josep Mª Martí als socis d'honor escollits pel Centre de Lectura de Reus l'any 1997: l'escriptor Xavier Amorós i el professor de català, toponimista i historiador, Ramon Amigó.

Loading...
Títol Entrevista de Josep Mª Martí als socis d'honor escollits pel Centre de Lectura de Reus l'any 1997: l'escriptor Xavier Amorós i el professor de català, toponimista i historiador, Ramon Amigó.
Data 29/07/97
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum El Centre de Lectura organitza, com fa anualment, la recepció d'entitats de la ciutat i aquest any anomena com a socis d'honor a l'escriptor Xavier Amorós i el professor de català, toponimista i historiador Ramon Amigó. Martí els pregunta com interpreten la distinció que els fan i ambdós afirmen que se senten abrumats, però que creuen que és un gran honor. També els pregunta quina relació amb el Centre de Lectura i els entrevistats expliquen els records que tenen del centre i algunes anècdotes. Amorós afirma que el centre és una entitat de servei molt considerable per tota la població reusenca i que ajuda a cohesionar la ciutat. A cap dels entrevistats els preocupa el futur del centre ja que creuen que, pel que fa a les noves tecnologies, s'hi adaptarà sense problema. Al final del programa Enric Tricaz fa un perfil dels convidats describint-los com una part importantíssima per la ciutat de Reus i acaba dient que Amigó és la prosa de Reus i Amorós la poesia.
Extensió 0h 20m 23s
Arxiu rr19970729DEB004
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 8Tertúlia RO Xavier AmorósRamon Amigó
Sèrie 103
Localitz. DEB
Observacions Arxiu de molt bona qualitat.
Personatges Josep Mª Martí. Xavier Amorós. Ramon Amigó. Enric Tricaz.
Descriptors Centre de Lectura de Reus. Premi. Honor. Socis.
Llocs Reus.
Organismes Centre de Lectura de Reus.