Magazine conduït per Jordi Cartanyà. El programa d'aquest 25 de febrer de 2010 està dedicat, sobretot, a la publicació de l'editorial conjunta publicada per 12 mitjans de comunicació catalans (9...

Loading...
Títol Magazine conduït per Jordi Cartanyà. El programa d'aquest 25 de febrer de 2010 està dedicat, sobretot, a la publicació de l'editorial conjunta publicada per 12 mitjans de comunicació catalans (9 diaris i 3 ràdios) per la defensa de l'Estatut.
Data 25/02/10
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Entrevista de Cartanyà a l'Alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, que defensa la publicació conjunta. L'alcalde aprofita també per fer reflexions sobre la situació econòmica i política del país i de Catalunya. Escoltem també l'entrevista al delegat del govern de la generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté (PSC), que destaca el poder mediàtic que es manifesta a través de la notícia de l'editorial i aprofita per manifestar-se en contra dels pactes que s'estan desenvolupant entre el PPC i CiU. Entrevista al president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet. Cartanyà pregunta per la seva valoració davant la notícia de l'editorial conjunta. Poblet pensa que l'editorial comuna és una prova clara de la singularitat del moment que estem vivint i que 'Catalunya ha de tornar a ser estimada i admirada per Espanya'.
Extensió 0h 14m 59s
Arxiu rr20100225MAG060
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen TRUCADES POBLET SABATÉ_Jorge Cartaña Martí
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de qualitat regular.
Personatges Jordi Cartanyà. Joan Ramon Mestre. Lluís Miquel Pérez. Xavier Sabaté. Josep Poblet.
Descriptors Actualitat. Informatius. Editorial. Comuna. Estatut. Mijans catalans. Catalunya.
Llocs Reus.