Programa de ràdio sobre el món de la discapacitat, una coproducció cívica entre Acció Cívica Antibarreres Socials del Camp de Tarragona (ACABS) i Punt6Ràdio, en col·laboració amb l'Associació Síndrome de...

Loading...
Títol Programa de ràdio sobre el món de la discapacitat, una coproducció cívica entre Acció Cívica Antibarreres Socials del Camp de Tarragona (ACABS) i Punt6Ràdio, en col·laboració amb l'Associació Síndrome de Down Tarragona.
Data 02/04/10
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu SOCIETAT LIMITADA
Resum Edició especial de S.L., que presenta les pràctiques dels alumnes que van participar al curs de ràdio organitzat per l'emissora Punt6ràdio. El presentador del programa va ser un dels alumnes del curs. El programa presenta estadístiques que fan esment a un increment de la contractació de persones amb discapacitat, escoltarem dades sobre el desenvolupament de la Llei de Dependència i valoracions sobre la reforma del Codi d'Accessibilitat i sentirem un reportatge sobre el congrés sobre síndromes de Down. L'agenda esmenta diversos actes solidaris que s'estan preparant. Entrevista al president d'ACABS, Ferran Roca.
Extensió 0h 29m 38s
Arxiu rr20100402MAG059
Origen PUNT6RÀDIO.
Nom de l'arxiu d'origen PROGRAMAcurs radio minusvalits
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Francesc Xavier Nogués. Ferran Roca.
Descriptors Discapacitat. Minusvàlits. Societat Limitada. Síndrome de Down. ACABS.
Llocs Reus.