Magazine conduït per Jordi Cartanyà.

Loading...
Títol Magazine conduït per Jordi Cartanyà.
Data 13/01/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L.
Resum Actualitat informativa. Destaca: 'nou capítol de la candidatura de Tarragona pels jocs del Mediterrani 2017', 'El President del Parlament, Ernest Benach, rep el regidor d'urbanisme de Tarragona, Xavier Tarrés, i el president la de candidatura de Tarragona als jocs del Mediterrani, Mario Rigau', 'Reus presenta el cartell del carnaval i el programa de la festa'. Entrevista a Mario Rigau per explicar com ha anat la trobada amb el President del Parlament de Catalunya, Ernest Benach. Entrevista a la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Reus, Empar Pont. Pont ens parla del programa del carnaval de Reus 2009. Entrevista al guionista, director i productor del documental 'La Batalla de la Memòria', Mario Pons Múria.
Extensió 0h 39m 56s
Arxiu rr20090113MAG056
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen HORA L SURREALISTA_Jorge Cartaña Martí
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Jordi Cartanyà. Joan Ramon Mestre. Marc Càmera. Helena Tarragó. Sergi Amat. Montse Riart. Mario Pons Múria. Empar Pont. Mario Rigau. Ernest Benach. Xavier Tarrés.
Descriptors Candidatura de Tarragona pels Jocs del Mediterrani 2017. Carnaval. Cartell. Reus. Tarragona. Documental. 'La Batalla de la Memòria'.
Llocs Tarragona.