Magazine conduït per Jordi Cartanyà. Programa dedicat a la iniciativa Save de Beach dels 40 principals, que té lloc a Salou, per difondre la necessitat de protegir el litoral català....

Loading...
Títol Magazine conduït per Jordi Cartanyà. Programa dedicat a la iniciativa Save de Beach dels 40 principals, que té lloc a Salou, per difondre la necessitat de protegir el litoral català. Serveis informatius de la Cadena SER al minut 40:00. Tornem amb Cartanyà al minut 49:45.
Data 19/06/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L.
Resum Actualitat informativa amb Marc Càmera. Algunes notícies destacades són: 'es posa en marxa la segona fase de l'Institut Català d'Investigacions Químiques de Catalunya, centre de recerca farmacèutica a nivell europeu', 'els treballadors de BASF tenen por pel tancament de la planta de Tarragona per una possible descentralització' i 'l'Ajuntament de Roda de Barà vol privatitzar la gestió del personal'. Helena Tarragó ens explica qui és i com pensa Pau Donés i quin és l'objectiu del Save the Beach. Joan Ramon Mestre entrevista al màxim responsable del Turisme de Salou, Alberto del Hierro. Cartanyà i Tarragó entrevisten al cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés. Entrevista de Cartanyà al Director de Nuevos Negocios de Unión Radio, Ignacio Quintana. Escoltem a un dels responsables i organitzadors de la tercera edició dels Premis Gaudí i Grasol a la notorietat i l'excel·lència, Robert Moragues. Entrevista al responsable de la iniciativa Save the Beach en àmbit internacional, Martín Ordín. Mestre entrevista a l'Alcalde de Salou, Pere Granados.
Extensió 1h 09m 46s
Arxiu rr20090619MAG054
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen HORA L ESPECIAL SAVE THE BEACH_Jorge Cartaña Martí
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Jordi Cartanyà. Joan Ramon Mestre. Marc Càmera. Helena Tarragó. Sergi Amat. Alberto del Hierro. Pau Donés. Ignacio Quintana. Robert Moragues. Martín Ordín. Pere Granados.
Descriptors Save the Beach.
Llocs Villa Alexander. Club Nàutic. Salou.