Magazine conduït per Jordi Cartanyà. Entrevista al president de la denominació d'origen Siurana, Ferran Huguet, i a la regidora de promoció de ciutat de l'Ajuntament de Reus, Martina Garcia, durant...

Loading...
Títol Magazine conduït per Jordi Cartanyà. Entrevista al president de la denominació d'origen Siurana, Ferran Huguet, i a la regidora de promoció de ciutat de l'Ajuntament de Reus, Martina Garcia, durant la Fira de l'oli de Reus de 2010.
Data 12/11/10
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L.
Resum Joan Ramon Mestre ens parla des de la Plaça Mercadal de Reus. Es troba a la catorzena Fira de l'oli. Mestre entrevista al president de la denominació d'origen Siurana, Ferran Huguet, i a la regidora de promoció de ciutat de l'Ajuntament de Reus, Martina Garcia. Huguet declara que el seu oli, de Siurana, és el millor del món. Huguet explica que aquest any la Fira batirà el récord de cooperatives que assisteixen, ens parla de l'esmorzar que tindrà lloc el diumenge i serà subministrat pel gremi de forners i ens descriu què trobarem durant el cap de setmana que dura la fira. Garcia explica les xerrades organitzades pels enginyers agrònoms del Camp de Tarragona, que pretenen divulgar els efectes saludables de l'oli d'oliva.
Extensió 0h 5m 41s
Arxiu rr20101112MAG043
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Entrevista Ferran Huguet fira oli 2010
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Jordi Cartanyà. Joan Ramon Mestre. Helena Tarragó. Ferran Huguet. Martina Garcia.
Descriptors Fira. Oli. Siurana.
Llocs Reus. Tarragona.