Magazine conduït per Jordi Cartanyà. Entrevista al doctor Joan Vendrell i al nou gerent del Patronat de Turisme, Carles Sanz.

Loading...
Títol Magazine conduït per Jordi Cartanyà. Entrevista al doctor Joan Vendrell i al nou gerent del Patronat de Turisme, Carles Sanz.
Data 02/02/10
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L.
Resum Entrevista al director d'una de les línies de recerca de la diabetes a l'Hospital Joan XXXIII, el doctor Joan Vendrell, que ens parla sobre l'obesitat i les cèl·lules que participen en aquest estat corporal, a més de la possible càrrega genètica. El doctor afirma que algunes persones obeses estan perfectament sanes i que l'estat depèn de molts factors. Vendrell explica el projecte en què participa que pretén identificar cèl·lules mare que donen lloc al teixit adipós, característic de l'obesitat, on s'emmagatzema l'excedent energètic en forma de triglicèrids. Vendrell, a més a més, explica la naturalesa de les cèl·lules mare. També escoltem l'entrevista al nou gerent del Patronat de Turisme, Carles Sanz, que ens parla sobre l'atractiu turístic de Setmana Santa.
Extensió 0h 15m 10s
Arxiu rr20100202MAG040
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen ENTREVISTA CELLUES MARE I CARLES SANZ_Jorge Cartaña Martí
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat. Escoltem un arxiu ja començat.
Personatges Jordi Cartanyà. Joan Vendrell. Marc Càmera. Joan Ramon Mestre. Carles Sanz.
Descriptors Obesitat. Turisme. Setmana Santa.
Llocs Tarragona.